6.02.2019

Tozkoparan 12.bölüm özet. Salih hoca sırrı korumakta zorlanıyor

Trt de yayınlanan Tozkoparan dizisinde Yasemin'i otobüse binmeden bulan Cihan baba; kızını eve getirir. Anne babası çok korkmuş ve kızmıştır. Babası ona ceza verir.

Azmi bakkalın şehre inmesi gereklidir. Bakkalı oğluna bırakmak istemeyen adama Sezgin hoca yardım edeceğini söyler. Bakkalın satış yapmasını isteyen Sezgin hoca bakkalda büyük bir indirim yapıp bütün malları bitirir. Seyahatten dönen Azmi; battığını anlar.

Nevzat'ın orman arazilerini satın alması Salih'i endişelendirir. O endişe ile bir kaç kez kendisine gelen, konuşmak isteyen öğrencileriyle konuşmaz. Nevzat ile konuşan Salih eli boş döner. Nevzat'ın bunları yapmasının nedeni Ayla'nın Salih'le yakınlaşma güvenini kazanma isteğiymiş.

Mete babasına; hocalarının onlarla çalışmayacağını söylediğini söyler. Cihan; oğlunun üzüntüsünü fark edip Salih ile konuşmaya gider. Salih hoca çocukları tehlikeye atmaktan; kemankeş ocağının sırrının bulunacağından endişeli olduğunu söyler. Cihan onları tehlikeden korumak istiyorsa aksine yanlarında olup yol göstermesi gerektiğini hatırlatır. Salih hoca yine kendisine gelen Mete'ye derslere devam edeceklerini söyler

Karayel'in diğer elemanları teker teker Sinan'ı bırakır. Bütün bölüm bizim yüreğimizi burkan bir şekilde Sinan arkadaşlarını özler. Babasının ona baba gibi davranmamasını düşünür. Annesinin resmine bakar. Hizmetlisi kadınla arkadaşlıkla ilgili konuşur. Sonra da arkadaşlarından özür dileyip bir daha onlara patronluk taslamayacağına söz vererek takımın geri kazanır.


Hiç yorum yok:
Write comments