2.04.2019

Yasak Elma 39.bölüm özet. Dündar ve Zeynep evleniyor

Zeynep'in düğünden kaçmasının yankıları her cephede yankılanır. Herkes farklı algılar, farklı tepki verir. Ailesi Dündar peşinden gittiği için Zeynep için endişelenirler. Biraz dolaştıktan sonra Zeynep evine gider.

Ender Kaya ile ilişkilerini bilen Tülin'den çekinmektedir. Kaya da o dönemlerini bilen bir arkadaşıyla bu konuyu paylaşır. Arkadaşı Ender'in bir şey sakladığını düşünür. Ertesi gün Yıldız şirkette bilgi toplamaya başlar.

Zeynep Dündar'a konuşmaya gidip af diler ama çocuk kabul etmez. Emir ve Caner de Dündar'ı görmeye gider. Halit'e giden Zeynep Dündar'ın babası ile karşılaşıp laf işitir

Zerrin kızını bir arkadaşının oğlu ile tanıştırmak ister. Kız istemese de kabul eder.

Mustafa  Halit'e gidip daha fazla para ister. Halit vermeye yanaşmaz. Mustafa bu kez köşke Yıldız'ı görmeye gider. Baba kız konuşurlar. Sonrasında adam kızından para ister. Yıldız olanları annesine anlatır. Asuman anne Zeynep'e Mustafa'nın ölmediğini söylemesi gerektiğini düşünüp çekinir. Sürekli birileri geldiği için konuşamazlar. Mustafa Asuman'a da gidip para ister.

Alihan da şirkete gelip Kaya ile konuşmasını bölüp eskiden evli olduklarını söyler. İş yemeğine Halit gelemeyince Kaya ile Ender gitmek zorunda kalır. Masadaki kadın Kaya'ya asılınca Ender kıskanır. Caner ablasına gerginliklerinin dikkat çektiğini söyler.

Tülin Kaya'ya Ender'in kendisinden hamile kalıp çocuğu Halit'e vermiş olabileceğini söyler. Zamanlamasının uyduğunu söyler.

Dündar Zeynep'i şirket önünden arabayla alır. Sonra kızın telefonunu alıp kapatır ve geri vermez. Kıza bağırıp dağ başında bir yere kapatır. O arada bir adamı eve girip Asuman'ı silahla tehdit eder. Görüntülü arayıp kafasına silah dayanmış annesiyle konuşur. Alihan'ı da arayıp annesinin rahatsızlığını bahane edip gelemeyeceğini söyletir.

Dündar güller dökülmüş yatak odasında Zeynep'in gelini olmasını bekler. Kıza bindallı giydirip kına gecesi düzenler. Zeynep Dündar'ın silahını alıp kendisini vurmakla tehdit eder. Ama yine sonrasında sevdiklerini öldüreceğini söylediği için vazgeçer. Zeynep gelinliği giyer ve gerçek nikah memurunun önünde nikahları kıyılır. Dündar karı koca olmaları için ısrar eder.






Hiç yorum yok:
Write comments