18.10.2022

Yasak Elma 151. bölüm özet. Yıldız ve Zeynep kaçırılıyor


Geçen bölüm sonunda Zeynep yurt dışından dönüp yalıya gelir. Herkes şaşkındır. Asuman çok sevinir.  Zeynep'e kocasının kendisinden boşanmak istediğini ama dolambaçlı yoldan evlilik sözleşmesi imzalattırmaya çalıştığını öğrenir. Huyu gereği kocasını bir şey istemeden boşayacak olan Zeynep; annesi ve diğerlerinin ısrarıyla kocasından yüklü bir tazminat ister

Kocası eski baldızı olduğunu öğrendiği Zeynep'le konuşması için Doğan'a gider. Ender ve Yıldız'ın kendisini oyuna getirdiğini karısının Zeynep olduğunu bilerek bu oyunu kabul ettiğini söyler. Doğan yardım edemeyeceğini söyleyince mafyamsı bir adama gider. Adamlar bölüm sonunda gece yalıya girip herkesi gaz sıkıp bayıltıp Zeynep'i kaçırmaya çalışırken Yıldız'a yakalanır. Aralarında boğuşma yaşanır. Adam Yıldız'ı kafasına bir şeyle vurup bayıltıp onu da kaçırır. 

Caner ve Emir ceza evinden çıkar. Kefareti kimin ödedi araştırıldığında kumru olduğu ortaya çıkar. Kumru ise bilmezden gelir. Babası Kumru'nun yüklü para çektiğini görünce kızıyla konuşur. Kumru Caner'in kefaretini ödediğini kabul eder. Ender bu meseleyi duyunca Caner'e gaz verip ona kıza vermesi içinküpe alır. Caner Kumru'ya küpeyi verecekken Alper'in hediye kolye verdiğini görüp üzülür. 

Alper Kumru'yu yine annesine götürür. Bu kez bir de teyze rolü yapan bir kadın vardır. Kadın Kumru'yla onu sinir edecek şekilde konuşur. Genç adam özellikle kurguladığı bu olay sonunda sözde teyzesinin bu tavrına kızıp "Kumru'yla kimse böyle konuşamaz. Buna müsade etmem. Özür dileyeceksin" diyerek teyzesinin Kumru'dan özür dilemesini sağlar. Tam da istediği gibi Kumru kendisine bu kadar değer veren adamdan hoşlanmaya başlar

Ender'e gelen telefonların ve tehditlerin arkasında Alper varmış

Handan Hilal'in nerede uyuduğunu merak edip takip edince kadın mecburen Doğan'ın odasına girer. Hilal Doğan'a aşkını ilan eder. Doğan; kadını Yıldız gibi görüp birlikte olur. Yıldız o akşam rüyasında Doğan'ı görüp uyanır. Sabah ikili balkondan balkona atışır.   

Handan'ın abisine Ender çok güzel kıyafetler seçer. Kuaför, spor salonu ve duruş dersleri verdirtir. Handan da buna karşılık abisini yalıya akşam yemeğine davet eder. 


Hiç yorum yok:
Write comments