25.01.2021

Tövbeler Olsun 23. bölüm özet. Osman da Namzet'e dünürlük sözleşmesi hazırlıyor


Anıl evlilik sözleşmesini hazırlar. Nazmiye imzalamasını istemese de konu uzamasın diye Namzet beye gidip imzalar. Osman olayın altında kalmamak için 'dünürlük sözleşmesi' hazırlayıp Namzet'e imzalatmaya çalışır. İki adam kavga eder. Hem de birbirini ısırma, tırmıklamaya kadar varan kavga iki adamın fenalaşmasıyla biter. Eskiden beri tanıdıkları bir doktor araya girip iki eski dosta ve sonrasında muayenehanesine gelen eşlerine nasihat eder 

Kazım'ın altınlarını yanlışlıkla balkondan bahçeye döken Namzet aşağı inene kadar aile halkı altınları toplar. Namzet üstlerini arayıp güç bela altınları geri alır. Enişte ise torbanın kaybolduğu anlaşılmasın diye asansörün üstüne girmiş; yine bir torba altın daha almıştır. Namzet Kazımda iki torba altın olduğunu görünce onu şirkette genel müdür yapar. Buğra'nın evdeki odasını vermeye çalışır. 

Kazım bir türlü Jale hanıma açılamaz. Askortij usulu yazdığı şiir Ertan'ın eline geçer.

Aylin; gelinlik meselesi yüzünden gergindir. Gelinliğe girebilmek için diyet de yapmaya çalışır. Gelinlik için annesinin mi ünlü modacının kıyafetini mi seçeceğini bilememektedir.  

Ertan Anıl'ın masasını karıştırıp 100 bin liralık çektiği kredinin parasını bir kadına yolladığı transferin dekontunu bulur. Hemen Namzet beye gösterir. Ancak deliller yetersizdir. Bu kez Ertan Anıl'ın konuşmasını dinleyip sabah da adamı takip eder. Anıl elinde poşetlerle küçük bir kız ve genç bir kadının yaşadığı eve gidince hemen Anıl'ın karısı ve çocuğu olduğu fikrini benimser. 

Namzet bey Ertan'ın gösterdiği resimler ve ön yargılarla Osman'a gider. Dekontla da savını destekler. Osman resimdeki kadını tanımamaktadır. Anıl'ı arayıp kuyumcuya çağırırlar. Nazmiye de Ertan'dan olan biteni duyunca oraya gelir ve Anıl'dan açıklama ister. Anıl öylece üçüne bakar. 


Hiç yorum yok:
Write comments