24.05.2022

Yasak Elma 143. bölüm özet. Ender ve Yıldız Handan'dan kurtulmak için birleşiyor


Gamze kendisi yüzünden abla kardeşin arasının bozulmasından hoşnutsuz olduğu için Ender ile konuşmaya gider. Ender; kızın evlenmek istemediğini fark edip kardeşini uyarır. Caner bu konuyu konuştuğunda bağımsızlığından feragat etmeyen Gamze; bir süre görüşmemeyi önerir. 

Yıldız Gamze'ya akıl verirken Doğan'ın bir sosyal medya hesabı olduğunu fark eder. Takipçilerine takılan kadın; akşam eve gelen kocasına trip atınca Doğan şifresini ona verip olayı tatlıya bağlar. 

Ender Çağatay'la konuşmak için evine gittiğinde hizmetli kızın arkadaşını çağırmış içki içip müzik dinlediklerini görür. Annelik iç güdüsüyle Halit Can'ı alıp annesine götürüp durumu anlatır. Yıldız yandaki yalıya kavga için gittiğinde herşey düzeltilmiş olduğundan arada kalır. Çağatay'a olanları anlatır. Adam hizmetliye toz konduramasa da mevzu bahis oğlu olduğu için gizli kamera koydurur. Kamerada hizmetlinin tavırları, sözlerini gördüklerinde kızı işten çıkarırlar

Yıldız evde Doğan ve adamının Ender'le Fido hakkından konuşmalarını duyar. Fido'nun Ender'in parasının peşinde biri olduğunu anlayınca şaşırır. Çocuğunu hizmetliden kurtaran Endo'suna borçlu kalmamak için kadını uyarır. Tekne satın aldığını söyleyip kendisine gerdanlık hediye eden adamın sahtekar olmasına Ender çok bozulur

Yıldız ve Ender yeniden el sıkışır. Fido'nun Ender'den ayrılıp Handan'a sarmasını; Fido'nun zengin olduğunu sanan Handan'ın da adamla beraber olmasını planlarlar. Böylece Yıldız Handan'dan kurtulacak; Ender ikisinden de intikam alacaktır.

Plan yapan EnYıl ikiliyi restoranda karşılaştırır. Ender Fido'ya paraya sıkışık olduğunu söyleyip para bile ister. Handan'a ilişkilerinin yürümediğini ima eder. Ender bir bahaneyle çıkınca Handan ve Fido aynı masada birleşir. EnYıl kazandığını düşünürken meğerse Fido'yu Handan'ın tuttuğunu öğrenirir. Handan oyunu yeniden yönlendirip bu olayı lehine çevirmek için yeni plan yapar. 

Düğüne gelen misafir yüzünden konuşamayan Ekin'in eli kolu bağlıdır. Şirkete Kumru ile gidip borsadan topladığı hisseleri karısının üzerine geçirdiğinin haberini verir. Ender çok kızar. 

Kumru bir restoranda karşılaştığı arkadaşını yalıya yemeğe çağırır. Kız alenen Ekin'e asılsa da Kumru toz kondurmaz. Yıldız onu uyarsa da umursamaz ama sonra gözleriyle görüp arkadaşını evden kovar. Kocasına asılan yakın arkadaşı olayı yine de Yıldız'ı anlamasını pek sağlamaz

Sadai'nin dalgın halleri üzerine Çağatay ne olduğunu anlamak için ısrar eder. Sadai; teyzesinden öğrendiği şeyi anlatır. Çağatay şaşırsa da çok fazla tesadüf olduğu için Doğan'ın oyunu olabileceğini düşünür. Yine de kan tahlili yaptırmak için ısrar eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments