13.12.2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 43. bölüm özet. Yıldız Kuzey'e ve evliliğe alışamıyor


Çiftimiz evlenmiş; muratlarına ermiştir. Kuzey mümkün olduğunca karısıyla zaman geçirmek istese de ev halkı kızları ve Yıldız'ın çekingenliği korkuları yeni evli adamın önünde engeldir. Feride'nin ve kızların dertlerini dinleyen Kuzey onlara kuaför Hasanlık yapıp onlara yol gösterir. Bütün bölüm boyunca Yıldız Kuzey'le yalnız kalmamak için çabalayıp bahaneler uydurur

Kuzey Yıldız'la bir bebekleri olmasını ister ama 1 yıl içerisinde pek çok şey yaşayan ve şuan içinde bulunduğu durum genç evli Yıldız'ı korkutmaktadır. Evliliğe yeni alışmışken şimdi bir de bebek fikri onu çok korkutur. Zamana ihtiyacı vardır. Nahide duruma el atar. Ona biyolojik zamanını hatırlatıp doktoruna götürüp tahlil yaptırır. Şu an için her şey yolundadır ama çok da beklememesi gereklidir.

Ruhi'yle Sefer girdikleri hayaletli paranormal olaylı evden korkar. Kesinlikle tekrar girmek istemez ama yeni çıkıp gelen amcanın gireceğini anlayan Nahide buna izin vermez. Sefer çocuğuna babasının kahramanlık hikayeleri yerine korkaklık hikayesi anlatılmasın diye eve girmeye razı olur ama korkunç rüyalar görüp iyice korkar.

Cevher amca ise Nahide'den Ayşegül ile yeniden buluşmasını sağlamasını ister. Kadının çocuğunun olduğunu öğrenen Cevher masraf olacağı için kadından vazgeçer. Nahide buna kızıp gidince Cevher kendisine evlenilecek kadın bulması için Sefer'e askıntı olur. Sefer onu bir mekana götürür ama adam destursuzca bir kadına asılınca sevgilisi Cevher'i dövmeye kalkar. Dayağı araya giren Sefer yer

Mine ve Gökçe sıkıldıkları için tekrar okula gitmek isterler. Kuzey onları kabul edecek bir okul bulana kadar yeni kurduğu kendi mimarlık ofisinde asistanlık yapmalarını ister. Kızlar kabul eder.

Gökçe soyadı Kadıoğlu olan bir kız profili yaratıp, bu sahte hesaptan Osman'a teklif yollar. Sevgilisi kabul edince bu kez Mine istemese de bir oyunculuk ajansından iki kadın kiralayıp Emin ve Osman'ın masasına oturup tanışmalarını sağlar. Çocuklar kızlara hiç yüz vermez, sevgilileri olduğunu söyleyip masadan kalkar. Sonra Mine'yle Gökçe gelip bunun test olduğunu söyler. Osman kendisine ve aşkına inanmadığı için Gökçe'ye kızar ve onu bırakıp gider.

Cevher, Sefer ve Ruhi yanan evin gizemini çözmek için eve girer. Çok korkarlar ama sonunda evin gizemini çözerler. Babaları hapse giren üç kız kardeşin anneleri çalışırken gündüz kızlar da sokaklarda mendil, çakmak satmaktadırlar. Ev satılmasın diye gizemli bir hava yaratmak istemiş; başarmışlardır. Ev sahibine gidip sırrı anlatmaya ve parayı da kızlara, annelerine vermeye karar verirler. 



Hiç yorum yok:
Write comments