8.02.2021

Tövbeler Olsun 25. bölüm özet. Namzet'in oyununa yeni oyunla karşılık veriyorlar


Namzet geçen bölüm Kazım'a ders vermek için kendisini kaçırmışlar gibi yapıp yiğenin bütün altınlarını çöp konteynırına koymasını istemişti. Ardından çöp kamyonu gelip çöpleri ve altınları alır. Namzet çöp kamyonunun peşine düşer. İlk durduğu yerde çöpçülerden arabadaki torbasını almak ister. Ancak yasal prosedür öyle değildir. Merkeze gidip başvuru yapması ve yetkililerce torbasının bulunup ona verilmesi gerekmektedir. Namzet kabul etmez. Bir kaç kez çöpçüleri kandırıp almaya çalışır

Namzet en sonunda kamyonun şoförünün markete girmesinden faydalanıp aracın şoför koltuğuna geçer. Arkadaki çöpçüleri de ilk fırsatta atlatır. Kamyonun şoförü Namzet'in para ödemeden kaçtığı taksiciyle kamyonun peşine düşer. Biraz ilerde Namzet'in arkada bıraktığı çöpçülerde biner ve kamyonu takip ederler. 

Namzet kamyonu ısız bir yere çekip altın torbasına kavuşur. Arkasından gelenleri görüp ormanlık alanın içine koşar. Telefonunu düşürür. Üstü başı da çöpleri karıştırdığı için çok kötü kokmuştur. Kar yağmaya başlar. Kimse arabasına almaz hatta kahveden bile kovarlar.

Namzet dükkanı oğlu Buğra'ya bırakmıştı. Osman onun yanına gelip kuyumcuya geçmesini söyler. O sırada boş alan kuyumcuya giren hırsız yüklüce altınları alıp kaçar. Osman'ın tansiyonu çıkar ve faturayı önce Buğra'ya sonra dükkanını ona kasten bıraktığını düşündüğü Namzet'e kızar. 

Tasarımcı Aleyna doktor Şevki beyden çok etkilenmiştir. Aylin'den adamın muayene hanesinin yerini öğrenir. Şevki bey Aylin'le konuşup gelinlikle ilgili yaşadığı kafa karışıklığını giderir. 

Kazım sürekli emmisini arar. Altınların peşindeki Namzet önce açmaz sonra telefonu kapatır. en sonunda ise telefonunu düşürdüğü için ona ulaşamaz. Emmisini kaçıranların altınları aldığını ama onu bırakmadığını zanneder. Kimseye bir şey söyleyemez ama çok endişelidir

Nazmiye de şirkete hiç gelmeyen kazım'dan sonra babasının cebinin kapalı olmamasından endişelenir. Evdekiler de endişelenince Kazım'ı sorguya çekerler. Kazım "Emmim kaçırıldı" diyince önce endişenirler sonra Kazım'ı aradıkları saatte Namzet'in dükkanda olduğu ve karısını çocuklarını değilde neden Kazım'ı aradıklarını düşününce olayın Namzet'in oyunu olduğunu anlayıp biraz rahatlarlar. 

Ertesi gün Osman'ın dükkan kamera görüntülerinden kaçırıldığı söylenen saatte Namzet'in dükkanında olduğunu anlarlar. Namzet sabah Kazım'ı arayıp "altınlarını da kurtardım, kendimi de kurtardım" der. Kazım'ı oraya çağırır. 

Doktor Şevki bey Namzet'e ders vermek için Osman ve Kazım yüzlerine maske geçirip Namzet'i benzin istasyonundan alırlar. Hepsi yüzlerine maske takıp çarşaf geçirip evde bir ortam hazırlayıp Namzet'i bağlayıp korkuturlar. Makbuş sayesinde kurtulur. Enişte ve Kazım konuşurken altınların zaten kendi asansöründeki altınlar olduğunu duyup Kazım'ın yakasına yapışır

Hiç yorum yok:
Write comments