10.04.2021

Akıncı 15. bölüm özet. İstanbul'un tüm yeraltı aileleri için infaz vakti


Cevdet yüzünü göstererek peşindeki herkesin toplanmasını sağlamıştır. Herkes birbirine silah çeker. Fatih de yüzü maskeli olarak ortaya çıkar. Herkes birbirine ateş eder. Kemal müdür resmen gözünü karartarak ortaya çıkar. Cevdet yanında getirdiği araçları patlatırken kendisi de kaçar. Fatih Kemal müdüre ateş edecek birini öldürerek eniştesinin hayatını kurtarır. Kemal müdür Akıncı'nın neden ortalarda olmadığını sorgularken Cüneyt de Cevdet de ortaya çıkan maskeli siyahlı kişiyi merak eder. 

Cüneyt patronundan emir alarak Fatih'in kavgaya dahil olduğu yere gidip araştırmaya bir çakal gibi başlar. Orhan onu takip etmeye başlar. Patronu kameralara girdiği için Orhan'ın Cüneyt'i takip ettiğini anlayıp onu ikaz eder. Orhan'a tuzak kurar ama kendi Orhan'ın tuzağına düşer. Masum bir kızı rehin alan Cüneyt ancak o zaman kaçar. Orhan kameralardan ve takibinden kaçınca patron da Cüneyt gibi bu adamın profesyonelliğe şaşırır

Atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde emniyet o gün 17 kişinin birden ölmesi ve şehirdeki huzursuzlukları bitirmek için bir ekip kurmaya karar verir. Kemal müdürü ekibin başına getirip asayişe alırlar. Kemal müdür kendi ekibiyle bu bölüme geçer.  

Acı getirenlerin patronu şehre korku salmayı ve böylece şehri yönetenlerin toplantı yapmasını planlar. Korhan bir depoya girip içeridekileri öldürür ama yetkilinin kaçmasına izin verir. Kaçan adam İstanbul'u yöneten 12 aileyi bu tehlikeyi konuşmak için toplantıya çağırır

Cevdet başka bir plan yapar. Ailece kiralık katil olan profesyonel bir aileden Kemal müdürü öldürmesini ister. Bölüm sonunda Cevdet'in evlerini inceleyen ekibe katılmak için tek başına gelen Kemal müdüre saldırırlar. Taşkın ve Güneş silah seslerini duyup son anda yetişip Kemal'i kurtarır.

Fatih hala kötüdür. Eve geç geldiği ve sinirli olduğu için ev halkı endişelidir. Orhan'a endişelerini söylerler. Murat arkadaşlarıyla Beyza'yı öldürenleri bulmak için kumarhane işleten biriyle görüşmeye gider. Adamın niyeti kötüdür. Allahtan Fatih onları duyup takip etmiştir. Kumarhaneye dalıp adamları öldürür. Kumarhanenin patronundan 12ler toplantısını öğrenir. Çocuklar bir şey olduğunu anlayamadan çıkar. Fatih Murat'a bu işlere karışmasını istemediğini söyleyip bağırır. İki kardeş birbirine diklenir

Meral'in anne babası Kemal müdüre torunlarının velayeti için dava açarlar. Kemal müdür karısının akrabası da olan avukatla konuşmaya gider. Adam kendine has birisidir. Bir şekilde eve girip Yasemin'in babasını sevdiğini anladığı zaman davayı kabul eder.

Nergis bankaya gidip babasının bıraktığı yüklü parayı hesabı aktive eder. O parayla kendi gibi gözü kara kişiler bulup daha büyük bir yere geçip gerçeklerin peşine düşecektir. Elindeki doktorun yazahanesinde gizli odada bulduğu anahtarın kiralık kasaya ait olduğunu öğrenir. Başka birinden bu kasaların 24 saat açık gizli özel kuruluşlar olduğunu duyar. Legal yolla bulamayınca Kemal müdürden yardım ister. O da Nergis'i cezaevinde mafyanın parasını aklayan birine yönlendirir. 

Cezaevindeki adamın söylediği binaya bölüm sonunda gelen Nergis kasa dairesine kadar gelmeyi başarır. Ancak anahtarı taktığı kasanın şifresini 3 kerede bilmek zorundadır. Eğer bilemezse anahtarı çaldığı veya kasanın güvenliği protokolüyle öldürüleceğini öğrenir. Nergis ilk denemede yanılır. Tek hakkı kalmıştır ve korumanın silahı ona dönüktür. 

Patron Köksal'a silah verip bölüm sonunda 12ler toplantısına girmesini ve hepsini öldürmesini ister. Fatih ve Orhan da oradadır. Köksal'ın arkasından onlar da içeri girerken patron onları görüp planını değiştirir. 

Hiç yorum yok:
Write comments