19.04.2021

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölüm özet. Mollalar ve Kadılar kavgayı daha da büyütüyoor


Aradan 1 ay geçmiş ramazan gelmiştir. Yıldız artık bebeğine süt verebilmektedir. Sefer bütün bölüm açlıktan şikayet edip durur. Kuzey ve Yıldız bu mübarek ayı bahane edip aileleri barıştırmak ister. Restoranda yemek düzenleyip iki aileyi birbirinden habersiz çağırır. İki taraf birbirini görünce olay çıkarsa da Yıldız fenalaşacağını söyleyince çaresiz razı olurlar. 

Yemeğin ardından çeşitli eğlence ve gösteriler yaparlar. Ama yemek sonunda iki aile tekrar birbirine saç saça baş başa girer. Poyraz'ı pazarda küfeyle Emine ve eşinin yaptığı alış verişi taşırken gören kendi anne babasının ateşledikleri kavga yemekte daha da büyür. 

Sefer ramazan da bahşişlerin büyüklüğünü duyup kendisini davulculuğa yazdırır

Kuzey ve Yıldız ailelerinin her ramazanda yaptığı geleneği kızlarıyla devam ettirir. Ev ihtiyaçlarını alığ kolileyip ihtiyaç sahiplerine kamyonla dağıtırlar. Tabi  sevgilileri yine yardım eder. 

Nahide adak adamıştır. Sefer ile gidip hayvan seçip etlerinin aş evine bağışlanmasını ister

Osman'ın babasının doğum günüdür. Kızlar sevgililerini de alıp adamla Osman'ı barıştırmak için evine giderler. Evde yeni eş adayı da vardır. Kadının 'Gökçe' isminde şirin bir de kızı vardır. Osman sonunda babasıyla barışmaya razı olur. Beraberce aldıkları pastanın mumları üfleyip kutlama yaparlar

Akşam herkes yattığında yüzü maskeli birisi eve girer. Önce kızlar uyurken onlarla ardından Yıldız ve Kuzey uyurken onlarla selfi çeker. Ardından uyuyan beşiğindeki Güney'i alıp gider. sabah uyanan Yıldız bebeğinin kaybolduğunu anlayıp feryat eder.  

Hiç yorum yok:
Write comments