19.04.2021

Teşkilat 7. bölüm özet. Başkan ve ekip ayrı ayrı pusuya düşüyor


Sihayı Serdar'ın planına uyarak düşürten Mete başkan; bundan güç alıp toplanan teröristleri ilerleyip birleştikleri yerde diğer 2 sihayla vurdurur. 100 den fazla terörist öldürülmüş olur. Gazeteci kimliğiyle orada bulunan Hakkı ve Pınar; esir alınan Serdar, Zehra ve yaralı Hulki'yi fotograf makinesi objektifi şeklindeki gizli bomba ile kurtarır. Fadi ve yanındaki iki aracı işaretleyip siha ile vurmayı başarırlar ama Fadi son anda kurtulur. Elinde bir kaç parmağı kaybetmiştir.

Fadi'nin başarısızlıkları için şirket toplanır. Onu öldürüp yerine başkasını geçireceklerken Fadi töreni bozup yerine geçecek kişiyi öldürür. Onun bu hamlesi takdir toplar ve ona son bir şans verirler.

Ceren'i yetiştiren ve o grubun başındaki adamla Fadi toplantı yapar. Adam Ceren'in istihbarat için çalışmadığını ve her şeyi yapabileceğini ispatlayacağını söyler. Ceren'e haber yollar. Serdar ile şefinin çalıştığı restoranda buluşurlar. Ceren Serdar'ın duygusal konuşmasına ve evlenme teklifini kabul etmesine karşın şefinin verdiği görevi yerine getirir. Serdar'ın kahvesine kendisine koyması için verilen zehiri boşaltır. Masasına dönüp büyük soğukkanlılıkla Serdar'ın gözlerinin içine bakıp ölmesini bekler. Ancak Serdar'a bir şey olmaz çünkü bu Ceren için bir sınavmış ve kadın sınavı geçmiş 

Ceren'i planladıkları operasyonun başına getirirler. Kadından Leyal'in konuşmuş olma ihtimaline karşılık ekstra tedbirli olmasını isterler. Ceren dışarı çıkar. O kadar iyi bir şekilde peşindekileri ayakta uyutur ki hiç bir şey anlamazlar. 

Hulki'yi yaralı halde hastaneye getirirler. Tedavisi yapılır. Böbreğinin uyup uymayacağına bakılır ve nakil yapılır. Herşey iyi giderken babası yoğun bakımda ölür. Hulki perişan olur

Uzay da iyi değildir. Karısının hamile olduğu gerçeğiyle adam dağılır. İşine bile konsantre olmaz.

Fadi planının ilk parçası olarak bir videoyu onlara yollar. Videodaki adam iki gün sonra Ankara da bir eylem yaparak öldürülen kardeşinin intikamını alacağını söylemektedir. Önce videonun yollandığı IP adresini bulmaya çalışırlar ama çok fazla yer saptarlar. Gölgler ve bitki örtüsünden yola çıkarlar ama o da olmayınca arkadaki seslerdeki ezan sesinden ve müezzinden Ankara da ki yeri bulurlar. 

Baskın yapıp bazılarını ölü bazılarını canlı yakalarlar. Uzay olay yeri incelemede 1 kişinin daha olması gerektiğini söyler. Canlı yakalananlar inkar edince sinirli de olan Uzay; adamı konuşturup silah için bir seraya gideceklerini öğrenirler. Ekip Uzay dahil; Hulki hariç seraya gider. Ancak tuzağa düşerler

Tam o sırada yine peşindekileri atlatan Ceren; Hulki'nin ailesine baş sağlığı için giden Başkan'a dron gibi bir şeyle saldırıp yanındaki korumalar ve Serdar'a rağmen yaralar. 

Hiç yorum yok:
Write comments