17.06.2021

Cam Tavanlar 2. bölüm özet. Leyla kendi restoranını açıyor


Cem ile savaşmaya karar veren Leyla kendisini arayan gedikli bir kadın müşterisine artık Asude de çalışmadığını; kendi yerini açtığını söyler. Kadın da organizasyonunu 17 haziranda yeni yerinde düzenlemesini ister. Kadınla anlaşıp telefonu kapattığında ancak ne yaptığını fark eder.

Asude'nin karşısındaki restoranın sahibi Süreyya hanımla görüşür. Lujuria ismini vereceğini restoran için mekanı vermeye razı olur. İskender Leyla'nın yeni açacağı yer için kendisini çağırmadığı için kadına kırılmıştır. 

Show tv ekranlarında yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde Cem; dedesi ve babasıyla muhabbet eder.

Leyla ertesi gün Asude'nin tedarikçilerine gider. Cem de arkasından gider. İkili tedarikçiler için yarışırken akşam hava kararırken Leyla'nın aracı bozulur. Leyla ve Cem bir tedarikçinin evinde kalırlar. Tedarikçileri birer birer alırlar. 

Leyla'ya banka kredi vermeyince bir tefeciden para alır. Tüm tadilatları yaptırır. Şinasi isminde bir şef garson arkadaşı yanına geçer. Aylin isminde belalı bir şefle anlaşır. Elektrik sorunu yaşasa da mekana gelen Güler hanım ve arkadaşlarını çok memnun eder. Cem de tebriğe gittiğinde mutfakta öpüşürler.

Hiç yorum yok:
Write comments