9.04.2021

Mucize Doktor 58. bölüm özet. Hastaneye yeni bir mucize doktor geliyor


Fox tv ekranlarında yayınlananMucize Doktor dizisinde geçen bölüm Ferman hoca yaralılara yardım etmek isterken elini yaralamış; geçirdiği operasyonlara rağmen sağ elinin işaret parmağı hissizleşmişti. Ferman'ın bu yüzden cerrahlık yapamaması üzerine Vuslat başka bir Mucize Doktor bulup işe başlatır. Muhsin Korunmaz isimli adam değişik huyları alışkanlıkları takıntıları olan biridir.  

Caner arkadaşları tarafından dövülür; spor salonuna geldiğinde bayılır. Birkaç yıl önce Ferman'ın teşhis koyduğu acı duymayan bir çocuktur. Nesi olduğunu anlamak için testler tahliller yapılır.  Çocuk gittikçe kötüye gider. Muhsin de vakaya yardım eder.

Ali Nazlı ile hastaneden kaçıp çocuğun dövüldüğü yere gidip nesi olduğunu bulur. Ama hastaneden kaçtıkları için Vuslat hastayı Muhsin'e verir. Muhsin çocuğu ameliyat edecektir ama tehlikeli bir ameliyattır. Ali ameliyattan önce yapılacak bir kaç şey bulup tehlikeyi azaltır ama öyle yapmasa da Muhsin ameliyatı başarabileceğini Ali'ye gösterir. Ameliyat sonunda Ali'ye meydan okur

Acile gelen ve bacakları tutmayan bir kızı Tanju hoca kucağında yatağa taşır. Ardından kızın durumu kötüleşirken Tanju'nun da bacakları tutmamaya başlar. Avustralya'dan yeni gelen kızdaki kenenin Tanju hocaya yapıştığını Ali bulur. Kenenin alınmasıyla ikisi de düzelir. 

Ali Ferman'ın sol eliyle antreman yapmasına yardımcı olur. Beliz Ferman'a Tanju ile aralarında bir şey olmadığını söyler. Tanju da Beliz'e Ferman'a karşı hala hisleri olduğunu fark ettiğini; zaten kendisinin de hislerinin geçici olduğunu söyler. Ancak Tanju'nun bacakları tutmadığında yanında görmek istediği kişi Beliz olur. Beliz de bütün gece yanında kalarak ve iyileştiğine sevinerek Ferman'ı kızdırır

Demir'in gitmesinin ardından Açelya kendini kötü hisseder. Doruk Demir'in kendisine emanet ettiği kızla ilgilenip yanında olur. Tanju Deruk'a ilk başta kötü davranır ama sonrasında meselenin Demir olduğu; veda bile etmeden gittiği ve emekleri boşa gittiği için kızdığını anlarız. Tanju hoca Doruk da Demir gibi giderse diye korkmaktadır. Doruk gitmeyeceğine söz verir. 

Hiç yorum yok:
Write comments