10.06.2021

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm özet. Sezon Finali. İnci Derenoğlu ölüyor


İnci; kocasının Naci'yi kazan dairesine kapattığını öğrendiğinde Han'ın diğer tavırlarına katlandığı gibi bunu sindiremez. Evden ayrılmak için eşyalarını toparlarken Han gelir. Karısının gitmemesi için kapıyı kilitler. İnci kafasına vurup evdekilere de olanları anlatıp dışarı çıkar. Onu Naci görür ve durumu iyi olmadığı için kadını kalacağı yere bırakır. 

İnci hamile olduğunu öğrendiği için de tepkisini büyütmüştür. Bebeğinin o evde o insanlarla hele de babası böyle şeyler yapıyorken büyütmek istememektedir. Kaldığı yere Esra ve yeni patronu da gelir. Naci'den İnci'nin kaldığı yeri öğrenen Safiye de konuşmaya gelir. Hamile olduğunu anlamıştır. Sonrasında babası Han'a İnci'nin yerini söyleyip konuşmasını ister. 

Han gidip karısıyla konuşur ama ikna edemez. Hamilelik testini görüp sonucu öğrenince ondan ayrılmaması gerektiğinde ısrar eder. İnci onu orada bırakıp kaçar. Dönmeye karar verdiğinde bir kamyon çarpar ve İnci yaralanır. Onun peşinden gelen Han'ın kollarında öldür. Bölüm sonunda karısının cenazesinin ardından Han akıl hastanesinde Anıl'ın yanındadır. İki kardeşi onu ziyarete gelir.

Esat sürekli aramasına rağmen Gülben ona dönmeyince eve gider. Gülben bir bahane bulup kendisiyle konuşmayınca Esra'dan annesinin sevgilisiyle konuştuğunu öğrenir. Annesiyle buluşup ondan Gülben'den özür dilemesini ister. Cenazeden sonra Esat evlenmek ister ama Gülben istemez.

Sezon finalinde Safiye Naci'yi eski karısı ve kızıyla yurt dışına tedaviye gitmesi için uğurlar

Hiç yorum yok:
Write comments