14.06.2022

Yasak Elma 146. bölüm özet. Sezon finalinde Çağatay'ın aracıyla üçü uçurumdan uçuyor


Şirket toplantısında Çağatay ve Sedai birlikte Doğan'ın kendilerine kurduğu tuzağı açığa çıkarıp onu rezil etmişlerdi. Doğan bunun üzerine Çağatay'ın ölüm emrini verir. Adamı Çağatay'ın ölümünün doğal olması için plan yapar. İleri tarihteki bir iş gezisini dolambaçlı kavşakları olan bir otele ve erkene çeker. 

Doğan siniri geçtikten sonra Yıldız'a onu kıskandığı için söylenenlerin hepsini yaptığını itiraf eder.

Ender şirkette dengelerin değiştiğini düşünür ve Çağatay'ın yanında yer alır. Ekin, Çağatay ve Ender olayın akşamı kutlama yemeği yer. Doğan'ın rezil olmasını kutlayan üçlünün resimleri ve haberi internete düşünce evde gerginlik olur

Kumru'nun hizmetlisini yeni evlendiği kocası dövünce Ekin önce kadınla şikayetçi olması için konuşur. Ardından adamı bulmaya çalışır. Daha önce babasının onu dövdüğünü öğrendiğimiz Ekin'in sürekli geceleri evden çıkması Kumru'nun canını sıkmaya başlar. Ekin'i takip ettiğinde onu hizmetlinin kocasını öldüresiye döverken görüp kocasına seslenir.

Caner kız arkadaşıyla ablasının iyi geçinmesini ister. Ender uyum sağlamaya çalışır ama kızın kendine has kıyafeti ve saç stili sorun yaratır. Kız Emir'in tavsiyesine uyup Caner'e evlenme teklif eder. 

Asuman ve Emir çocuk parkında Halit Can'ı kaybedip bulamazlar.

Şirketle Ağva'ya gidilir. Ender ve Çağatay aynı araba ile gelirler. Gece Doğan'ın adamları Çağatay'ın arabasının frenlerini keser. Gittikleri yerde çalışan kadın Doğan'a adıyla hitap edip fazla ilgilenince Yıldız'ın dikkatini çeker. Handan da kadının Doğan'ın uzatmalı sevgilisi olduğunu söyleyince Yıldız; Doğan'la tartışır. Geri dönen Ender ve Çağatay'ın aracına biner. Aracın frenleri tutmaz ve üçü uçurumdan uçar

Hiç yorum yok:
Write comments